Azerbeycan'dan Türkiye'ye Gelecek Öğrencilere Güvenilir Asistanlık Hizmeti

Yurtlar Burada

13.07.2023

Azerbeycan'dan Türkiye'ye Gelecek Öğrencilere Güvenilir Asistanlık Hizmeti

" MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi : Azerbeycan'dan Türkiye'ye Üniversite Okumaya Gelecek Öğrencilere Güvenilir Asistanlık Hizmeti!"

 

Yurtlarburada.com olarak , Kardeş ülkemiz Azerbeycan'da faaliyet gösteren, Azerbeycan'dan Türkiye'ye Üniversite okumak için gelen öğrencilere hizmetler veren eğitim firmalarını çatısı altında toplayarak hizmetler veren ''  MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi '' ile iş birlikteliği kararı aldık.

 

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için Azerbeycan'dan Türkiye'ye gelerek üniversite okumaya karar verdiniz. Ancak, yeni bir ülkede yaşamaya başlamak karmaşık ve zorlu olabilir. Endişelenmeyin,  MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi  size bu süreçte destek vermek için yanınızda! Size güvenilir ve profesyonel bir şekilde asistanlık hizmeti sunan, böylece Türkiye'deki üniversite hayatınızı en iyi şekilde başlatmanızı sağlayacak olan Hizmetleriyle,firma sizin için gereken tüm önemli adımları sorunsuz bir şekilde tamamlamanızı sağlıyor. MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi nin sunduğu hizmetlerden bazıları:

 

  1. Yurt Kayıt İşlemleri: Yurtlarburada.com aracılığı ile Size uygun ve güvenli bir yurtta konaklamanızı sağlamak için yurt kayıt işlemlerinde size yardımcı oluyor. Bütçenize, tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan yurdu bulmanızda size rehberlik ediyor ve süreçleri kolaylaştırıyor.
  2. Kiralık Öğrenci Daire İşlemleri: Merkez, Kendi öğrenci dairesine taşınmayı tercih eden öğrencilere de hizmet veriyor. Size uygun konumda, güvenli ve konforlu bir daire bulmanızda ve kiralama işlemlerini gerçekleştirmenizde size yardımcı oluyor.
  3. Otobüs ve Uçak Sefer İşlemleri: Azerbaycan'dan Türkiye'ye ulaşmanız için otobüs veya uçak seyahati düzenlemeniz gerekebilir. Seferleri sizin için araştırıyor ve bilet rezervasyonlarınızı yapıyor. Böylece rahat ve güvenli bir yolculuk yapmanızı sağlıyor.
  4. Seferler - Karşılama (Otogar, Havaalanı): Türkiye'ye vardığınızda, sizi otogar veya havaalanında karşılıyoruz. Size özel bir karşılama hizmeti sunarak, yabancılık çekmeden ve endişe duymadan Türkiye'deki yeni yaşamınıza adım atmanızı sağlıyor.
  5. Telefon Hattı: Türkiye'de iletişim kurmanızı kolaylaştırmak için size telefon hattı hizmeti sunuyor. Size en uygun tarife ve paketleri sunarak, iletişim ihtiyaçlarınızı karşılamanızı sağlıyor.
  6. Sağlık Sigortası: Sağlık güvencesi önemlidir. Türkiye'de geçerli olan sağlık sigortası hizmetlerini size sunarak, sağlık ihtiyaçlarınızın karşılanmasını ve Acil durumlar için güvende olmanızı sağlıyor.
  7. Yabancı İkamet Kayıt İşlemleri: Türkiye'de yasal olarak ikamet edebilmeniz için gereken süreçlerde size rehberlik ediyor. Yabancı ikamet kayıt işlemlerinizi takip ediyor ve gereken belgeleri sağlamanızda size yardımcı oluyor.
  8. Vekaletname - Kesin Kayıt İşlemleri: Üniversite kayıt işlemleri ve bürokrasi süreçleri zaman alıcı ve karmaşık olabilir. Sizler için vekaletname hizmeti sunarak, kayıt işlemlerinizi yerine getiriyor ve tüm bürokratik adımları takip ediyor.

 MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi  , sizin huzurunuz ve başarınızı önceliğine alarak hizmetler veriyor. Size güvenilir, profesyonel ve kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmak, Türkiye'deki üniversite hayatınızı en iyi şekilde başlamanızı sağlamak kendilerine edindikleri baş görevlerden bir kaç tanesidir.

 

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ''Azerbeycan  MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi '' ne ulaşın ve size nasıl yardımcı olabilecekleri hakkında birinci ağızdan bilgi edinin.

 

 MARMARA GROUP Öğrenci Transfer Merkezi  ile Türkiye'deki üniversite maceranıza güvenle başlayın!

 

 

 

 

Azerbeycan'lı Öğrencilere Sunulan Hizmetler

1. Yurt kayıt İşlemleri

2. Kiralik Öğrenci Daire İşlemleri

3. Otobüs ve Uçak Sefer İşlemleri

4. Seferler - Karşılama (Otogar,Havaalanı )

5. Telefon Hattı

6. Sağlık Sigortası

7.Yabancı İkamet kayıt işlemleri

8. Vekaletname - Kesin kayıt işlemleri

 

Azerbaycan Kayıt Merkezi 


Marmara Group - Öğrenci Transfer ve Yerleştirme Hizmetleri


Bakı şəhəri, Həsən Əliyev küçəsi 4, Falez Plaza - 5-ci mərtəbə


Çağrı Merkezi (+994 12) 595 74 11 - (+994 55) 208 86 79 

Yurt Önerileri